Easy Cabin yrityksille

Easy Cabin on erinomainen ratkaisu yritystoimintaan niin majoitusyrityksille, toimistoille kuin etätyötä tukeville yrityksille. Palvelemme näppärästi erilaisia yritysten tarpeita olipa tarpeesi sitten tapahtuma johon halutaan vuokrata edustavaa tilaa tai laajempi majoitustoiminta.

Ota yhteys myyntiimme!

Majoitusyrityksille

Easy Cabinit soveltuvat erinomaisesti myös majoitusyrityksille. Voit ostaa tai vuokrata helposti Easy Cabineita. Easy Cabinit voidaan pystyttää luontoa vahingoittamatta haastaviin ja kauneimpiin kohteisiin. Autamme ja palvelemme projektissa konseptoinnista ja suunnittelusta aina asennukseen saakka.

Easy Cabinit ovat nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa nopeasti suurempiakin mökkikyliä sekä muita kokonaisuuksia.

Laatutiloja tapahtumiin

Kauttamme saat laadukkaat Easy Cabinit vuokralle tapahtumiisi, olipa tarve sitten lyhyt- tai pitkäaikainen. Easy Cabinien avulla voidaan luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia mihin tahansa. Ole tapahtumien ja ilmojen herra Easy Cabinien avulla.

Ota yhteyttä myyntipalveluumme, niin luodaan teidän tarpeeseen sopivin kokonaisuus joustavin ehdoin.

Easy Office

Easy Cabin Office on moduuleista koostuva työskentely- ja kokoustila. Tilat soveltuvat hyvin avokonttoreihin, tehdashalleihin ja kaikkialle missä tarvitset rauhallista tilaa keskittymistä vaativiin töihin ja kokouksiin. Äänieristettyjä tiloja löytyy myös puheluihin joissa tarvitset yksityisyyttä ja rauhaa. Easy Cabin Officessa voit ottaa myös vaikka päiväunet. –Easy Cabin lisää työviihtyvyyttä.

Ota yhteyttä 010 340 719 tai kerro chatissa minkäalaisesta tarpeesta on kyse – autamme mielellämme.

Etätyöntekoon

Easy Cabinit muuntuvat helposti toimivaksi ja ergonomiseksi etätyötilaksi, jonka voit pystyttää kesämökillesi, kotipihallesi tai haluamaasi kohteeseen. Tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus laadukkaaseen etätyöskentelyyn Easy Cabinissa. Voit ostaa tai halutessasi vuokrata etätyötilan alkaen 15e / pvä + toimituskulut. Joustavat vuokraus- ja rahoitusehdot meiltä jokaiseen tarpeeseen.

Etäytyöpisteet  ovat työnantajalle 100% vähennykelpoisia, eikä niitä lasketa luontaiseduksi työntekijälle.