Easy Cabin - nimikin sen jo kertoo

Easy Cabin haluaa nimensä mukaisesti tarjota asiakkailleen helpon, laadukkaan ja nopean ratkaisun erilaiseen tilatarpeeseen. Kotimaan matkailun, etätyön, minimökkien ja piharakennusten suosion kasvun myötä halusimme tuoda markkinoille uudenlaisen laadukkaan toteutuksen, joka voidaan rakentaa minne tahansa.

Easy Cabin on nopea pystyttää eikä se välttämättä tarvitse edes rakennuslupaa. Modulaarisen rakenteen ansiosta myös perustukset voidaan toteuttaa helposti ja kevyesti. Moduulit ovat metrin mittaisia. Voit asettaa moduuleja syvyyssuunnassa 1-3 ja leveyssuunnassa 1-10. Moduulien perusmateriaalit ovat puu, lasi ja lasiovi. Voit vapaasti tehdä näistä haluamasi yhdistelmän. Easy Cabin moduulit ovat eristettyjä, joten tilat soveltuvat ympärivuotiseen käyttöön.

Me haluamme, paitsi tarjota nautinnollisia hetkiä laadukkaissa tiloissamme, antaa ainutlaatuisen asiakaspalvelun projektin alusta loppuun. Meidät tavoittaa koska tahansa – autamme niin tilantarpeen määrityksessä sekä tarjoamme asennuspalvelun joka tekee kaikesta entistä vaivattomampaa.

Mallistomme ulkoasu on minimalistisen pelkistetty ja se sopii mihin tahansa ympäristöön. Yhdessä huonekalujen ja lisävarusteiden kanssa voidaan muodostaa kerralla unelmiesi toimiva tila.

Easy Cabin tekniset tiedot

 Suomalainen innovatiivinen design

Helppous, skaalautuvuus ja ekologisuus ovat avainasemassa
kaikessa toiminnassamme.

Energiatehokas

Pitkä elinkaari

Luonnonmateriaaleja

Helppo pystyttää