Easy Cabin yrityksille

Easy Cabin on erinomainen ratkaisu yrityksille. Tarjolla on tyylikkäitä ja joustavia tilaratkaisuja yritystoimintaan niin majoitusyrityksille, toimistoille kuin etätyöhönkin.
Palvelemme ketterästi erilaisissa yritysten tarpeissa, olipa suunnitelmissa sitten pop-up myymälä tai laajempi majoitustoiminta, kuten RESORT-kohde.
Ota yhteyttä ja tee suunnitelmistasi totta.

Majoitusyrityksille ja RESORT-kohteille

Easy Cabinit soveltuvat erinomaisesti majoitusyrityksille. Easy Cabinit voidaan pystyttää luontoa vahingoittamatta haastaviin ja kauneimpiin kohteisiin. Saat apua projektissasi aina konseptoinnista ja suunnittelusta asennukseen saakka.
Easy Cabinit ovat helppo ja kustannustehokas tapa toteuttaa nopeasti suurempiakin kokonaisuuksia.

Laatutiloja tapahtumiin

Saat laadukkaat Easy Cabinit myös erilaisiin tapahtumiin. Easy Cabinien avulla voidaan luoda unohtumattomia asiakaskokemuksia lähes minne tahansa.

Easy Office

Easy Cabin Office on rauhallinen työskentely- ja kokoustila. Tilat soveltuvat hyvin avokonttoreihin, tehdashalleihin ja kotipihalle etätyötilaksi keskittymistä vaativiin töihin ja kokouksiin. Äänieristettyjä tiloja löytyy myös puheluihin, joissa tarvitset yksityisyyttä ja rauhaa. Easy Cabin Officessa voit ottaa myös vaikka päiväunet. Easy Cabinin avulla lisäät työviihtyvyyttä.
Ota yhteyttä 010 340 719 tai laita viestiä chatissa tilatarpeistasi – autamme mielellämme.

Etätyöntekoon

Easy Cabinit muuntuvat helposti toimivaksi ja ergonomiseksi etätyötilaksi, jonka voit pystyttää kesämökillesi, kotipihallesi tai haluamaasi kohteeseen. Tarjoa työntekijöillesi mahdollisuus laadukkaaseen etätyöskentelyyn Easy Cabinissa. Voit ostaa tai halutessasi vuokrata etätyötilan alkaen 15e / pvä + toimituskulut. Joustavat vuokraus- ja rahoitusehdot meiltä jokaiseen tarpeeseen.

Etäytyöpisteet  ovat työnantajalle 100% vähennykelpoisia, eikä niitä lasketa luontaiseduksi työntekijälle. 

Showroom

Easy Cabin Showroom palvelee osoitteessa Tulppatie 10-12, 00880 Helsinki. Ota yhteyttä niin sovitaan sinulle sopiva aika.
010 340 7191
info@easycabin.fi