Easy Cabin mökit

Easy Cabin koostuu moduuleista, joita yhdistelemällä saat luotua sopivan tilan mihin tahansa tarpeeseen. Joustava ja kustannustehokas tapa mahdollistaakin tehokkaat sekä toimivat tilat niin majoitukseen, saunomiseen kuin varastointiinkin.

Mökkiemme mitoitus toimii seuraavasti:
- syvyys 2 tai 3 metriä
- leveys 2 - 10 metriä

Voit kokeilla ja havainnollistaa suunnittelutyökalullamme erilaisia tiloja. Samalla voit tallettaa suunnitelmasi ja kertoa meille tarkemmin tarpeesi niin voimme yhdessä optimoida parhaan toteutuksen.

SUUNNITTELUOHJELMAAN

Mökki vielä täksi kesäksi

Meillä on nopea toimitusaika, joustavat maksuehdot sekä palveleva asiantunteva henkilöstö. Autamme kaikissa vaiheissa matkan varrella aina suunnittelusta pystytykseen. Easy Cabin konsepti käsittää useita erilaisia lisävarusteita sekä erityisesti meidän tiloihin mitoitettuja kalusteita, joiden avulla tilankäyttö voidaan optimoida.

MIKÄ ON EASYCABIN

Easy Cabin, 2 moduulin mökit

Easy Cabin 2 moduulin mökit ovat 2 metriä syviä joissa vakioleveydet menevät metrin välein alkaen kahdesta metristä ja päättyen kuuteen metriin. Kerro meille käyttötarpeesi, niin voimme auttaa tekemään juuri oikean valinnan. Laaja lisävarustevalikoimamme kattaa terassit, lämmityksen, kesäkeittiöt, kalusteet ja paljon muuta. Pieneen tilaan menevä 2 moduulin rakenne on mahdollista sijoittaa myös trailerille.

OTA YHTEYTTÄ

Easy Cabin, 3 moduulin mökit

Easy Cabin 3 moduulin mökit ovat 3 metriä syviä joissa vakioleveydet menevät metrin välein alkaen kolmesta metristä ja päättyen jopa kymmeneen metriin. 3 moduulin Easy Cabin on todellinen tilaihme, johon yhdistämällä esimerkiksi pienemmän mökin saunaksi voit luoda rakentaa kaikki tarvitsemasi vaivattomasti ja nopeasti. Mökki on kätevä täydentää lisävarusteilla niin ulkoa kuin sisältä.

LEIKI SUUNNITELMILLA

Ota yhteyttä ja luodaan unelmiesi tila

Easy Cabin kokonaisuus koostuu moduuleista, joita yhdistämällä voit rakentaa juuri sen kokoisen tilan minkä tarvitset. Meillä on ammattitaito ja osaaminen toteuttaa tarpeesi.
Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimella, palvelemme nopeasti!

010 340 7191
info@easycabin.fi

OTA YHTEYTTÄ