Easy Cabin mökit

Easy Cabin koostuu moduuleista, joita yhdistelemällä saat luotua sopivan tilan mihin tahansa tarpeeseen. Joustava ja kustannustehokas tapa mahdollistaakin tehokkaat sekä toimivat tilat niin majoitukseen, saunomiseen kuin varastointiinkin.

Mökkiemme mitoitus toimii seuraavasti:
- syvyys 2 tai 3 metriä
- leveys 2 - 10 metriä

Voit kokeilla ja havainnollistaa suunnittelutyökalullamme erilaisia tiloja. Samalla voit tallettaa suunnitelmasi ja kertoa meille tarkemmin tarpeesi niin voimme yhdessä optimoida parhaan toteutuksen.

SUUNNITTELUOHJELMAAN

Easy Cabin, syvyys 2 moduulia

Kahden moduulin Cabinien syvyys on 2 metriä, joiden vakioleveydet skaalautuvat metrin välein alkaen kahdesta metristä ja päättyen kuuteen metriin. Laaja valikoimamme kattaa myös wc-, ja suihkutilat, saunat, pergolat, terassit, kalusteet, lämmitysratkaisut ja paljon muuta.

Kerro käyttötarpeesi, niin autamme tekemään juuri oikean valinnan.

OTA YHTEYTTÄ

Easy Cabin, syvyys 3 moduulia

Kolmen moduulin Cabinien syvyys on 3 metriä, joissa vakioleveydet skaalautuvat metrin välein alkaen kolmesta metristä ja päättyen jopa kymmeneen metriin. 3 moduulin Easy Cabin on todellinen tilaihme, johon yhdistämällä esimerkiksi saunan voit hankkia kaiken tarvitsemasi vaivattomasti ja nopeasti. Kokonaisuus on kätevä täydentää lisävarusteilla niin ulko- kuin sisätiloissakin.

LEIKI SUUNNITELMILLA

Ota yhteyttä ja luodaan unelmiesi tila

Easy Cabin kokonaisuus koostuu moduuleista, joita yhdistämällä voit rakentaa juuri sen kokoisen tilan minkä tarvitset. Ota yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse. Suunnitellaan unelmiesi kokonaisuus yhdessä.

010 340 7191
info@easycabin.fi

OTA YHTEYTTÄ