Easy Cabin moduuliratkaisu

Easy Cabin on helposti moduuleista koottava mullistava majoitus- ja tilaratkaisu. Jokainen elementti painaa maksimissaan 50 kg, jolloin niiden käsitteleminen hoituu kahdelta normaalikuntoiselta henkilöltä ilman erillistä nostokapasiteettia. Easy Cabin on suunniteltu erittäin helpoksi pystyttää. Pystytys onnistuu kahdelta näppärältä henkilöltä usein jo alle päivässä. Easy Cabinin oma pystytysporukka voi pysyttää kohteen myös nopeasti ja edullisesti.

Suunniteltu Etelä-Suomen talviin. Hyvin lämpöeristetty ja pärjää ympäri vuoden.

Ominaisuudet

Seinät: Jäykkä sandwich elementti. Ulkopuolella vaativaan ulkokäyttöön suunniteltu erikoisvaneri maalattuna säänkestävällä maalilla. Vakiovärimme Noki. Lisähintaan myös muut värit. Eristeenä 50mm polyuretaanieriste (vastaa n. 100mm kivivillaa) Sisällä kaunis virheetön koivuvaneri, joka on käsitelty läpikuultavalla vaalealla (tuomenkukka) saunasuoja maalilla.

Lattiat: Ulkopuolella kosteudenkestävä filmivaneri. Eristeenä 50mm polyuretaanieriste (vastaa n. 100mm kivivillaa) Sisällä kaunis virheetön koivuvaneri, joka on käsitelty läpikuultavalla vaalealla lakkamaalilla.

Katto: Erittäin vahvat (Suomen lumikuormat kestävät) kattoniskat kaadolla sekä kaunis virheetön koivuvaneri, joka on käsitelty läpikuultavalla vaalealla (tuomenkukka) saunasuoja maalilla. Tämän päällä peltikattoelementti (tumman harmaa) Eristeenä 100mm polyuretaanieriste (vastaa n. 200mm kivivillaa).

Ominaisuudet

Ikkunat ja ovet: Pintakäsitellyt vahvat karmipuut sekä 2 X 4 mm karkaistut selektiivi lämpölasit

Terassit: Lämpökäsiteltyä havupuuta. Uutena vaalean ruskea ja muuttuu ajan myötä vaalean harmaaksi.

Pergola: Vahvaa alumiinia, pulverimaalattu tumman harmaaksi (noki). Pergolan lasikatto: 8mm karkaistu lasi (kestää suomen lumikuormat)

Vakiona Easy Cabinit toimitetaan painovoimaisella ilmanvaihdolla, jossa säädettävä tuloilmaventtiili ja poistoilmaventtiili. Ilmanvaihtoa voidaan tarvittaessa tehostaa aurinkopaneelituulettimella. Lisäksi saatavissa on näppärä liikuteltava ilmalämpöpumppu, joka tuottaa energiatehokkaasti lämmintä tai viileää ilmaa.

Easy Cabin perustukset

Easy cabin on suhteellisen kevyt tilaratkaisu, eikä tarvitse välttämättä aina järeitä perustuksia. Vakiotoimitukseemme kuuluu puusta tehty asennuskehikko, jossa on säädettävät (säätövara 10cm) terassi tassut. Mikäli maa on riittävän kantavaa, asennuskehikon tassujen alle voidaan sijoittaa esim. harkkoja, joilla mökki saadaan nostetuksi riittävän ylös (lumen ulottumattomiin) maanpinnasta. Ostajan vastuulle jää perustusten toteuttaminen siten, että pystytyksen alkaessa rakennuspaikalla on riittävän perustus, ellei meiltä ole tilattu myös perustustöiden tekoa. Mikäli maa ei ole riittävän hyvin kantava suosittelemme ruuvipaaluperustusta. Tämän voi tehdä itse tai pyytää meiltä tai paikalliselta toimijalta tarjouksen ja toteutuksen. Kalteville kalliopinnoille helpoin ratkaisu on kallioon upotettavat kierretangot ruostumattomasta teräksestä ja mahdollisesti vielä betonivalu ympärille. Annamme mielellämme tarjouksen asennuksesta.

Luvat ja takuu

Luvat ovat tapauskohtaisia ja vaihtelevat suuresti eri kuntien välillä. Monissa kunnissa alle 12m2 rakennuksiin ei tarvita välttämättä rakennuslupaa. Toisaalta myös Easy Cabinit voidaan joskus katsoa väliaikaisiksi rakennuksiksi, koska niissä ei välttämättä tarvita järeitä perustuksia ja ne ovat tarvittaessa helposti purettavissa ja siirrettävissä. Trailerin päällä olevat 2 x 3, 2 x 4, 2 x 5, 2 x 6 cabinit eivät tarvitse rakennuslupaa. Mikäli haluat olla varma kohteesi lupamenettelyistä.  Kannattaa olla yhteydessä paikalliseen rakennusvirastoon.

Myyjä myöntää tuotteelle 2 vuoden takuun. Takuu koskee toimituksen sisältöä, sekä rungon materiaaleja. Takuu ei koske pintamateriaaleja.